Helden van Son en Breugel

Editie 2023

Tijdens deze extra Goede Vrijdag (avond) 7 april 2023 de tweede editie van de Helden van Son en Breugel. Ook tijdens deze tweede editie presenteerden drie zeer uiteenlopende artiesten zich op ons Lazy podium.

Een avond gevuld met allerlei anekdotes en natuurlijk muziek. Liedjes van zichzelf en anderen, waarbij een uitstapje zeker niet geschuwd werd.... Hierbij begeleid door Caponata.

- Foto's van deze avond

- Helden van Son en Breugel in de pers.-

HANS GAILLARD

Deze editie is Hans Gaillard, aanjager van muzikale evenementen en zelf groot muziekliefhebber, bereid gevonden om terug te blikken op de mens achter de burgemeester en zijn muzikale voorliefdes 

GEORGE BLANKEN

Weliswaar niet woonachtig maar wel werkzaam in Son en Breugel, deze creatieve duizendpoot. Naast begenadigd zanger als frontman bij diverse bands in de regio, is hij ook muziekleraar en fotograaf. Hij neemt jullie graag mee op zijn muzikale levensreis.

NANCY VAN HEESWIJK

Nancy behoeft eigenlijk geen introductie. Zij is actief op vele muzikale terreinen. Wie kent haar typetjes niet? Maar wie is Nancy nu zelf en wat is haar muzikale voorkeur? Zij vertelt er graag over. En zal het zeker laten horen!

Nog een keer de editie van 2022 terugzien? Dat kan hier.