AGENDA
een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

geannuleerd - 9 mei 2020 - geannuleerd

Wegens succes van twee voorgaande edities geprolongeerd! Lees hier mee info.

geannuleerd   7 juni 2020   geannulleerd

Lazy Sonnie BBQ Event

Amelia White and the Blue Souvenirs (USA) 

Als tiener verhuisde Amelia White van Virginia naar Boston waar ze via de muziek van haar ouders en haar broer voor het eerst in contact kwam met liedjes van 'The Beatles' en 'The Rolling Stones', maar ook met de blues van Muddy Waters en de Britpop van Elton John. Ze kon haar broer overhalen om haar gitaar te leren spelen en al snel begon ze met dat instrument eigen liedjes te componeren.

Sinds zij begin 2000 uit Boston in Nashville arriveerde is ze toonaangevend als eersteklas songwriter. Ze hielp bij het definiëren en verfijnen van de kern van het folkrockgeluid van Americana, maar de energieke drive van haar band overtreft nooit haar zorgvuldig samengestelde teksten. Ze is een dichteres die al jaren wordt vergeleken met meer bekende songwriters. Als er een East Nashville Music Hall of Fame zou zijn, zou Amelia White er al in zitten.

White's zevende album, Rhythm of the Rain, dat uitkwam op 25 januari 2019, is een bundeling van gebeurtenissen uit het verleden en korte verhalen die grotendeels geschreven zijn tijdens een tournee in de UK in 2016.  

 geannuleerd    5 juli 2020   geannuleerd 

Lazy Sonnie Goes Electric FESTIVAL

Deze lustrum-editie is helaas geannuleerd! Meer info >