AGENDA

een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

Covid-19 maatregelen

  • De edities vinden plaats in de kapelzaal van La Sonnerie.
  • Vanaf 25 september geldt een maximum van 120 personen, alleen zitplaatsen.
  • De entreeprijs van een Lazy Sonnie Afternoon middag bedraagt € 10,00 p/p. (excl. servicekosten bij online bestelling)
  • Tickets kunnen online worden besteld en betaald via deze link. Tevens kan een ticket worden gekocht voor aanvang in La Sonnerie.
  • Volgens de nieuwe RIVM richtlijnen zijn wij verplicht om bij toegang om uw Vaccinatiebewijs ( QR-code) en ID-Bewijs ( Identificatiebewijs) te vragen. Wij verzoeken u daarmee rekening te houden.

geannuleerd -9 januari 2022 - geannuleerd

Let op!! Het betreft hier een MATINEE-voorstellingaanvang 13:30 uur (zaal open 13:00 uur)

Harry Hendriks en Eric Coenen (NL) speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, 16 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar. Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album "About Time" en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP "Alle Tijd".
Dit Nederlandstalig schrijven en zingen bevalt zo goed dat er nu wordt gewerkt aan een nieuw album "Zondagskind".
Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende ' gespreksstof'. Hendriks weet zich omringt door tal van talentvolle medespelers die graag aanhaken zoals: Arthur Lijten, Bart de Win, Mike Roelofs, Guus Bakker, Lotte Slangen, Daniel Daemen, Yvonne van de Pol e.v.a.


Mr. Guy Fox (NL) heeft in de bittere kou van Noorwegen zijn passie voor muziek ontdekt. Als straatmuzikant speelde hij op de straten van Oslo zijn eerste eigen nummers. Toen hij terugkwam in Nederland won hij muziek-wedstrijden waarin hij competitie van het conservatorium en de Rock Acadamy achter zich liet. Ook speelde hij op festivals (o.a. Festival Mundial in Tilburg en het Naked Song Festival in Eindhoven) en bracht hij zijn eerste album genaamd "Stories & Metaphors" uit. Mr. Guy Fox is niet zomaar een singer/songwriter, maar een doorgewinterde entertainer, hard geworden door ervaring, geteisterd door weer en wind en teruggekeerd om zijn muziek aan de man te brengen.