AGENDA

een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

Covid-19 maatregelen

  • De edities na de zomervakantie zullen binnen plaatsvinden in de kapelzaal van La Sonnerie.
  • Vanaf 25 september geldt een maximum van 120 personen, zowel zit- als staanplaatsen.
  • De entreeprijs van een Lazy Sonnie Afternoon middag bedraagt € 10,00 p/p.
  • Reserveren is verplicht: via de mail: info@sonnerie.nl, onder vermelding van het aantal personen.
  • Volgens de nieuwe RIVM richtlijnen zijn wij verplicht om bij toegang om uw Vaccinatiebewijs ( QR-code) en ID-Bewijs ( Identificatiebewijs) te vragen. Wij verzoeken u daarmee rekening te houden.

- 3 oktober 2021 -

Ben Bedford (USA) Nadat Ben Bedford zijn eerste album, Lincoln's Man, op de nietsvermoedende wereld van de folkmuziek (en verwante muzieksoorten) los liet, volgde snel een reeks lovende kritieken, erkenning en herkenning. Al zijn albums scoorden buitengewoon hoog op de op folk-gebaseerde singer-songwriter en roots-gerelateerde hitlijsten in de VS en in Europa .

In zijn portretachtige songs schetst Ben Bedford op intrigerende wijze Amerika, zijn individuen, hun overwinningen en hun strijd. Schrijnend, sprekend, ontroerend maar nooit sentimenteel.

Rocco van Loenen en Belle (NL) Rocco speelt sinds 1988 in bandjes in Den Haag. Na zijn vertrek naar de theateropleiding in Eindhoven ging hij zich toeleggen op muziektheater. Waarin zijn liefde voor verhalen en muziek samenkwam. Na omzwervingen langs New York en Terschelling kwam hij in Amsterdam terecht waar hij in 2011 Belle van Heerikhuizen (regie opleiding Maastricht) ontmoet en sindsdien tezamen aan vele kampvuren van Ijsland, langs het land van Maas en Waal, Frankrijk tot Italie te horen waren. Meestal met als enige publiek de nachtvogels maar soms ook met toevallige ontmoetingen.

Deze dag voor het eerst op een podium samen hopen ze dat kampvuurgevoel mee te brengen met een divers scala aan liedjes van oldtimers zoals Townes, Clark, en Dylan tot nieuwkomers Dawes en Caamp.