AGENDA

een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

Covid-19 maatregelen

  • De juni en juli -edities zullen buiten plaatsvinden in de kapeltuin.
  • Alle optredens zijn Corona-proof, we maken enkel gebruik van zitplaatsen (max. 50 personen).
  • Reserveren is noodzakelijk: telefonisch 0499-460222 (La Sonnerie) of via de mail: info@sonnerie.nl

- 13 juni 2021 -

Nol Havens (Ned) zong het: 'Suzanne... Suzanne... Ik ben stapelgek op jou', en 'Een kopje koffie'.... Een paar woorden die we bijna allemaal uit volle borst kunnen meezingen. Eerst met VOF de Kunst, later solo. Er volgde een unieke samenwerking met Annie MG Schmidt en iets nieuws in de Nederlandse theaters: een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakte Nol succesvolle familievoorstellingen.

Dat oude liefde niet roest, blijkt in 2020: Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire en laat een aantal liedjes horen die belangrijk zijn geweest. Veel meegemaakt en veel te vertellen. Nol, alleen met zijn gitaar op het podium, vertelt zo zijn persoonlijk verhaal.

Inmiddels is er nieuw materiaal geschreven, en eind mei 2021 verschijnt dit op het nieuwe album. In de zomer van 2021 gaat Nol met zijn caravan op tournee en staat hij op mooie locaties om liedjes van VOF de Kunst en het nieuwe solo album te spelen...Wat zijn wij blij dat Nol ook het podium van Lazy Sonnie Afternoon gaat betreden!

Caponata zal zorgen voor een passende afsluiting van deze Lazy Sonnie Afternoon, met voor elk wat wils.

- 4 juli 2021 -

Mercy John (NL), wil tijdens de solo-optredens 'Cruel Love' graag in zijn ééntje (gewapend met gitaar en een mondharmonica) zijn liedjes en verhalen zo dicht mogelijk bij de luisteraar brengen. 'Cruel Love' is de naam van de van goed ontvangen akoestische EP die in 2019 uitkwam, wat daarmee een bijzonder productief en succesvol jaar bleek te worden. Naast de release van Let It Go Easy in het begin van het jaar schreef Mercy John met Danny Vera ook nog de megahit 'Roller Coaster'. 

Mercy John vertelt ook de verhalen achter de liedjes. Over het opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt. Naast een avond/middag mooie muziek dus een uniek inkijkje in de man achter de liedjes, en hoe het opgroeien in Brabants niemandsland een jongen met muziekdromen heeft beïnvloed.  

De Cruel Love Tour is mede mogelijk gemaakt door Het Fonds Podiumkunsten.