AGENDA
een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

geannuleerd - 5 april 2020 - geannuleerd

Ernst Jansz (NED) is al sinds de jaren zestig actief in de Nederlandse muziekindustrie. Als boegbeeld van CCC Inc en Doe Maar, is Ernst Jansz een voorbeeld geweest voor velen. Hij produceerde platen van o.a. Blue Murder, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen. Met deze laatste twee tourde hij ook vele jaren door de lage landen.

Ook als solo artiest en schrijver verdiende Ernst Jansz in de jaren die volgden zijn strepen. Hij maakte een aantal soloplaten, zoals 'De Overkant' en 'Molenbeekstraat'. In 2010 kreeg hij een Edison nominatie voor zijn cd 'Dromen Van Johanna' met in het Nederlands vertaald werk van Bob Dylan, waarmee hij zijn kwaliteiten als singer-songwriter onderstreepte. Vorig jaar vierde hij zijn 50-jarig jubileum als artiest met de release van een nieuw album 'De Neerkant', plus daarbij een gelijknamig boek en theatertournee. Behalve nummers van zijn nieuwe album speelt Ernst Jansz ook een aantal van de mooiste liedjes uit zijn rijke repertoire!

Amanda Collis (NED) Haar akoestische concerten zijn misschien nog wel overweldigender dan haar bombastische poppy sound met band. De intieme setting laat Amanda's stem volledig tot haar recht komen. Haar teksten zijn puur, intuïtief en recht uit het hart. Met een touch of R&B wordt haar stijl vaak vergeleken met Beyonce en Tori Kelly. 

geannuleerd - 9 mei 2020 - geannuleerd

Wegens succes van twee voorgaande edities geprolongeerd! Lees hier mee info.

7 juni 2020

Lazy Sonnie BBQ Event

Amelia White and the Blue Souvenirs (USA) 

Als tiener verhuisde Amelia White van Virginia naar Boston waar ze via de muziek van haar ouders en haar broer voor het eerst in contact kwam met liedjes van 'The Beatles' en 'The Rolling Stones', maar ook met de blues van Muddy Waters en de Britpop van Elton John. Ze kon haar broer overhalen om haar gitaar te leren spelen en al snel begon ze met dat instrument eigen liedjes te componeren.

Sinds zij begin 2000 uit Boston in Nashville arriveerde is ze toonaangevend als eersteklas songwriter. Ze hielp bij het definiëren en verfijnen van de kern van het folkrockgeluid van Americana, maar de energieke drive van haar band overtreft nooit haar zorgvuldig samengestelde teksten. Ze is een dichteres die al jaren wordt vergeleken met meer bekende songwriters. Als er een East Nashville Music Hall of Fame zou zijn, zou Amelia White er al in zitten.

White's zevende album, Rhythm of the Rain, dat uitkwam op 25 januari 2019, is een bundeling van gebeurtenissen uit het verleden en korte verhalen die grotendeels geschreven zijn tijdens een tournee in de UK in 2016.  

5 juli 2020

Lazy Sonnie Goes Electric FESTIVAL

Deze lustrum-editie belooft weer veel moois! Aan de programmering zal het niet liggen! Meer info >