AGENDA
een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

Covid-19 maatregelen

  • De september-editie vond buiten plaats in de kapeltuin, de oktober-editie waarschijnlijk in de Kapelzaal.
  • Alle optredens zijn Corona-proof, we maken enkel gebruik van zitplaatsen.
  • Reserveren is noodzakelijk: telefonisch 0499-460222 (La Sonnerie) of via de mail: info@sonnerie.nl

4 oktober 2020

Locatie kapelzaal La Sonnerie

Woody Veneman (NL) heeft aan één band of project duidelijk niet genoeg om zijn creativiteit kwijt te kunnen. Je kunt hem daarom kennen van bands zoals S.T. Cordell, Woody & Paul, en Polly & Bruce. Een muzikant zonder vaste 'scene'. "Sommige mensen zijn duidelijk een folkzanger, een techno-dj of hardrocker. Ik hoor nergens bij, dus ik moet m'n eigen scene creëren", aldus Woody. "De sound en het verhaal zijn belangrijk, maar uiteindelijk is muziek bedoeld om met de billen te schudden. Je lijf reageert op het ritme, de beat. Ik ben in een stuk muziek altijd op zoek naar die groove, de swing."

Caponata (NL) wat in het Italiaans Ratatouille betekent, huisband van Lazy Sonnie Afternoon zal de betere nummers uit de jaren 60, 70 en 80 akoestisch versterkt vertolken. Caponata heeft diverse bekende Sonse en Eindhovense muzikanten in de gelederen. 

1 november 2020

Bai Kamara Jr. (SLL), zoon van de voormalige ambassadeur van Sierra Leone in België, groeide op in het Verenigd Koninkrijk en woont al meer dan 25 jaar in Brussel, is een geëngageerde singer-songwriter die zijn Afrikaanse afkomst onthult in zijn muziek. De thema's van zijn muziek zijn sociale ongelijkheid, politieke en economische vluchtelingen, het milieu en persoonlijke relaties. Hij heeft gewerkt met Youssou N'Dour en The Refugee Voices voor een project van UNHCR. Hij werkt ook samen met Nader Hamid, een gitarist en singer-songwriter uit Irak.

In 2007 toerde Bai met Vaya Con Dios, en zij coverden een van zijn bekendste songs Substitute.

Bai bracht in januari 2020 zijn zesde album uit, het bluesy Salone.

Teun Beurskens (NL) begon op zijn veertiende met gitaarspelen en iets later met songwriting. Hij studeerde in 2019 af aan Konings Theater Academie met zijn voorstelling Genoeg is genoeg met zijn band Ratel

Teun stond al eerder bij Lazy op het podium: hij was te bewonderen tijdens de eerste Lazy Sonnie Song Night in 2018.

6 december 2020

Lenny Kuhr (NL)

Nog niet bekend.