AGENDA

een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

Praktische info:

  • De edities vinden plaats in de kapelzaal van La Sonnerie, tenzij anders vermeld.
  • De entreeprijs van de Lazy Sonnie Afternoon middag van 8 mei bedraagt € 7,50 p/p. 
  • Tickets kunnen online worden besteld en betaald via deze link. Tevens kan een ticket worden gekocht voor aanvang in La Sonnerie.

8 mei 2022

Harry Hendriks en Eric Coenen (NL) Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, 16 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar, waarmee hij al eerder op het Lazy-podium stond. Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album "About Time" en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP "Alle Tijd".
Dit Nederlandstalig schrijven en zingen bevalt zo goed dat er nu wordt gewerkt aan een nieuw album "Zondagskind".
Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende 'gespreksstof '.

Mr. Guy Fox (NL) heeft in de bittere kou van Noorwegen zijn passie voor muziek ontdekt. Als straatmuzikant speelde hij op de straten van Oslo zijn eerste eigen nummers. Toen hij terugkwam in Nederland won hij muziek-wedstrijden waarin hij competitie van het conservatorium en de Rock Acadamy achter zich liet. Ook speelde hij op festivals (o.a. Festival Mundial in Tilburg en het Naked Song Festival in Eindhoven) en bracht hij zijn eerste album genaamd "Stories & Metaphors" uit. Mr. Guy Fox is niet zomaar een singer/songwriter, maar een doorgewinterde entertainer, hard geworden door ervaring, geteisterd door weer en wind en teruggekeerd om zijn muziek aan de man te brengen.

5 juni 2022

Björn van de Doelen (NL) voormalig profvoetballer  (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om o.a. muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z'n laatste album "Na ons de Zondvloed" alweer zes albums verder.

Een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.
Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Wat ons betreft volkomen terecht! Wij zijn blij om hem wederom te mogen verwelkomen!

Phemian (NL) ("Three Different Angels") speelt jazzy, esthetische folk-pop, geïnspireerd door de natuur. Met soulvolle zang, cello, viool & ukelele.

"Phemian is voor ons begonnen als een schoolproject voor onze studie aan het conservatorium in Utrecht. Maar we werden veel te enthousiast; nu hebben we een EP, veel meer van onze eigen nummers en we spelen regelmatig live. We hebben alle drie een heel andere muzikale achtergrond, maar in Phemian vinden we een perfecte match tussen die verschillende invloeden en combineren we jazz, soul, pop en klassieke muziek in ons eigen genre. We zingen graag close harmony en gebruiken ons instrument op verschillende niet-conventionele manieren, maar hebben vooral veel plezier met het samen spelen!"

3 juli 2022

FESTIVAL

Het programma is bijna rond. Meer info volgt binnenkort!