Festival 2022 

Lazy Sonnie Goes Electric

De vijfde editie (een lustrum-editie) heeft plaats gevonden op zondag 3 juli 2022.

Foto's zijn hier te bekijken.

Lees de recensie in de krant

De Line-Up van 2022:

14.00- 14.45: NACHTEIND (NL) Een band uit Brabant welke met ervaren muzikanten is  samengesteld rondom de, met 10 studio-albums productieve, singer-songwriter Dennis Wels.

15.15 - 16.15: STEVEN TROCH BAND (BE) Een vierkoppige band die eigentijdse Rhythm & Blues met ruwe randen speelt.

> 16.45 - 17.45: NEGRITOS (ARG) Vijf jaar geleden voor eerst op het Lazy-podium. De mix van Argentijnse folklore roots met Spaanse flamenco invloeden is duidelijk terug te horen. De passie zit in het bloed en de energie spat ervan af als ze op het podium staan.

> 18.15 - 19.15: TIGRE BLANCO (NL) Cajon, bas, gitaar en de mix van de jazzy vocalen van miss Kitty Kat met de rauwe stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock en soul. Donker als de nacht en warm als smeulend vuur.

19.45 -21.00:  KING OF THE WORLD (NL) Bouwde in korte tijd veel bekendheid op in het bluescircuit tot ver over onze landgrenzen. De vier heren brachten zes albums uit, en recent kwam vanwege hun 10 jarig bestaan een Jubileum CD uit, "Royal Ten". Naast de albums weet King Of The World dit aan te vullen met een puntgave live reputatie. De band belooft energieke songs, geschreven met de kersverse gitarist Stef Delbaere.