Festival 2019

> Old Grey & Restless Een bekende Sixties en Seventies coverband uit Son en Breugel met een vette soul invloed. OGR is een band met gerenommeerde Sonse artiesten aan boord , die garant staat voor een swingende start van het festival.

Mac Taple Rock & Roll van de oude stempel , geinspireerd op de fifties en de sixties. Al sinds 1975 bij elkaar met nog steeds de bandleden van het eerste uur , Peter Visser en Jan van Riet aan het roer. Rechttoe rechtaan , maar swingen als een gek... 

> Captain Gumbo Opgericht door leden van Toontje lager en grondleggers van de cajun rage in Nederland. Vanaf 1987 promoten zij de cajun en zydeco muziek met Mark Söhngen uit Helmond als boegbeeld op accordeon. 

> RootBag Blues geïnspireerd op de hypnotiserende Mississippi Delta , sexy groves van New Orleans en zompige rhythm&blues met op gitaar de beste bluesgitarist van Nederland ; Richard van Bergen en Jody van Ooijen op drums en Roelof Klijn op bas. 

> Wild Romance De legendarische band van Herman Brood. The Wild Romance is ook na de dood van Herman Brood aan de weg blijven timmeren met iconen Dany Lademacher en David Hollestelle nog steeds op gitaar en zang. Leadzanger Edgar Koelemeijer heeft de looks en de stem. De band is nog steeds een geoliede rockmachine. Dit is dé kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers live te zien en te horen. 


Het festival vindt plaats op 7 juli van 14.30 uur tot 22.00 uur in de voortuin van La Sonnerie. De entree is gratis. Om het niveau van de bands hoog te houden is er heel wat geld nodig. Daarom wordt er tijdens het optreden of na afloop rond gegaan voor een vrijwillige bijdrage. Zonder deze bijdrage is het onmogelijk dit geweldige festival te blijven organiseren.

Wil je nog even terugblikken naar het vorig jaar? Dat kan hier.