Festival 2020
Lazy Sonnie Goes Electric

De vijfde editie (een lustrum-editie) vindt plaats op zondag 5 juli 2020

De Line-Up van 2020:

> FRITS PHILIPS BAND (NL) Een swingende 60-er jaren coverband, inmiddels een begrip in het           zuiden van het land, waar ze volgens hen zelf op geen enkel belangrijk pop-evenement (mogen) ontbreken.

> STEVEN TROCH BAND (BE) Een solide vierkoppige band die eigentijdse Rhythm & Blues met ruwe      randen speelt.

> BOTS (NL)  Zowel "live", als op het vinyl introduceerde Bots in de jaren 70 het Nederlands als zingtaal in de popgroepmuziek van ons kleine landje. Met "Zeven dagen lang"  braken zij als eerste Nederlandse popgroep door met nummers in de eigen taal. Vaak politiek getinte nummers. En nu, anno 2020 is Bots nog steeds een muziekgroep met een interessant muzikaal arsenaal en eigen zicht op de gevestigde orde! Dat was Bots en dat botst nog steeds!

> NEGRITOS (ARG) Vijf jaar geleden voor eerst op het Lazy-podium. De mix van Argentijnse folklore roots met Spaanse flamenco invloeden is duidelijk terug te horen. De passie zit in het bloed en de energie spat ervan af als ze op het podium staan. 

> KING OF THE WORLD (NL) Bouwde in korte tijd veel bekendheid op in het bluescircuit tot ver over onze landgrenzen. De vier heren brachten vijf albums uit, de laatste heet "Connected" en weten dit aan te vullen met een puntgave live reputatie. De band belooft energieke songs, geschreven met de kersverse gitarist Stef Delbaere.