AGENDA
een vooruitblik

Dit kun je de komende Lazy's verwachten:

1 september 2019

Björn van der Doelen, voormalig profvoetballer  (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om oa muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z'n laatste album "Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd" alweer vijf albums verder. Een theatertour met z'n band de huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, goudeerlijke verhaaltjes.Bjorn van der Doelen, die zichzelf met een knipoog de parel van Brabant noemt, stond al eerder op ons podium. Wij zijn blij om hem, samen met een aantal Huursoldaten, wederom te mogen verwelkomen!

Fabian Cornelissen is een virtuoos gitarist, die zich geheel heeft toegelegd op het zich eigen maken van de rijke roots en Americana stijl. Van up tempo fingerpicking tunes (eigen composities) tot vlekkeloos uitgevoerdeJJ Cale covers, van ingetogen Townes van Zandt ballads tot openhartige eigen liedjes. Hij speelt o.a. bij The Very Girls en The Willowbees en is als songwriter frontman van zijn eigen band. Stond Fabian in mei 2018 samen met Dylan van Meurs op het Lazy-podium, deze maand is hij solo te bewonderen.

6 oktober 2019

De uit Nieuw Zeeland afkomstige singer-songwriter Michelle Nadia gaat verder met de nalatenschap van grote singer-songwriters zoals Joni Mitchell, Carly Simon en Carole King verder. Ze was reeds te gast bij Graham Norton show en wordt vol op gedraaid op de Britse radio. Haar album 'Firefly' was BBC essex Album of the week en is in Nieuw Zeeland overal on air te horen.

Iris Penning  maakt eigenwijze Poëtische Pop. In haar eentje vormt ze harmonieën met zichzelf; niet omdat ze schizofreen is, maar omdat ze een looppedaal gebruikt. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en in poppodia door heel Nederland en België, ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia. Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise tassen met de hand naait en bedrukt, en een lettertype maakte van haar handschrift. Ze tourt momenteel door het land met haar nieuwe plaat, "Liever vieze voeten", die op menig radiostation en Spotify-playlist te horen is. 

3 november 2019

Jennifer Porter (USA) is een zeer veelzijdige dame. Zij is zangeres, pianiste, actrice en ook nog eens in het bezit van de tweedegraads zwarte band Tai Jiu Jitsu! zong met klassieke en jazzorkesten, waaronder het wereldberoemde Glenn Miller Orchestra, en kleinere combo's waaronder haar eigen kwintet. Ze is ook een volleerd Blues-pianist en speelde met C.J. Chenier, Nathan en The Zydeco Cha-Chas en Ils Sont Partis. Haar muzikale repertoire varieert van Jazz en Blues tot Country en Opera (ze is oorspronkelijk opgeleid als operazanger en een klassieke pianist) Ze heeft tot nu toe zeven albums opgenomen waaronder haar nieuwste album "These Years". Scott Yannow, auteur van The Jazz Singers, beschrijft Jennifer als "gezegend met een mooie stem en een aanstekelijke muzikale geest". Hij beweert verder dat Jennifer "gewoon zwaait, geen noot verspilt, en elk geluid dat ze maakt is mooi ... Zij verheft altijd het klassieke materiaal dat ze zingt, waardoor het zowel tijdloos als nieuw klinkt ".